Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Proteine
- 16.5 g
- Carboidrati
- 67.8 g
- Grassi
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Špenátové rizoto
30 Min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 Std.
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1 Std.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min