Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Proteine
- 12.95 g
- Carboidrati
- 57.55 g
- Grassi
- 9.88 g
- Fibre
- 4.38 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2 godz. 20 min
Plněná rajčata s fetou
Nessuna valutazione
Placky s koprem a fetou
1j 20 menit
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1j
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Nessuna valutazione
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 Min
Profiterolky
2h 15 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1j 30 menit
Zelné knedlíky
36min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10 min
Špekové knedlíky
50 menit