Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
o 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Proteine
- 3.33 g
- Carboidrati
- 14.25 g
- Grassi
- 15.83 g
- Fibre
- 1.56 g
Nelle collection
Ricette alternative
Špenátová polévka se smetanou
40min
Fazolková polévka
35min
Křenová polévka s bramborami
30min
Rybí polévka s pórkem
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Žampiónová krémová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Žampiónová krémová polévka
20min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min