Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Valori nutritivi
- per 100 gramů
- Calorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 11.8 g
- Grassi
- 5.7 g
- Fibre
- 1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 Min
Quiche s cuketou a šunkou
1 godz. 20 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1sa 30 dk
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 dk
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 dk
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min