
Dispositivi & accessori
Sticky toffee puddings
Prep. 25min
Totale 1h
8 portions
Ingredienti
-
pitted dates150 g
-
baking soda1 ½ level tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky toffee sauce
-
butter, unsalted cut in pieces60 g
-
soft brown sugar60 g
-
golden syrup75 g
-
milk40 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
dark brown sugar110 g
-
flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
large egg (63-73 g)1
-
water700 g
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
363 kcal /
1522 kJ
Proteine
3 g
Grassi
14 g
Carboidrati
54 g
Fibre
2.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera