Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteine
- 18.3 g
- Carboidrati
- 52.3 g
- Grassi
- 19.7 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Fresh pasta dough
1h
Filo spinach slice
55 min
Courgette strudel
1h 20 min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Fresh tomato tart
40 Min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Cheat's sourdough
74h
Three cheese spinach scrolls
2h 15 min