Dispositivi & accessori
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Prep. 35min
Totale 6h 10min
12 stuk
Ingredienti
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (opzionale) om te bestrooien
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
219.5 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Grassi
32.2 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
19.1 g
Carboidrati
35.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nessuna valutazione
Limoncello-Taart
2h 30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Pisco sour
10min
Baklava kaastaart
Nessuna valutazione
Tiramisu Smoothie
5min
Wit Brood
Nessuna valutazione
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Koninginnenhapje
55min
Portugees crème brûlée
25min