Cold Red Curry Soup
TM6

Cold Red Curry Soup

3.3 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 12 oz zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 14 oz red bell peppers, deseeded, cut into pieces
  • 7 oz tomatoes, cut into pieces
  • 1 fresh red chili, deseeded, roughly chopped (opzionale)
  • 3 oz yellow onion, halved
  • ½ - 1 oz fresh ginger, thinly sliced
  • 1 stalk fresh lemongrass, without hard leaves, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ oz red curry paste
    o 1 ½ oz yellow curry paste
  • 1 ½ tbsp freshly squeezed lime juice
  • 14 oz canned coconut milk, plus extra to drizzle
  • 1 ½ tbsp sesame oil
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 oz soy sauce
  • 1 oz brown sugar
  • 2 - 3 pinches ground white pepper
  • fresh cilantro leaves, to garnish
  • roasted peanut, salted, to garnish
  • 1 lime, sliced, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1528.1 kJ / 365.2 kcal
Proteine
6.6 g
Carboidrati
31.6 g
Grassi
20.1 g
Grassi saturi
14.6 g
Fibre
5.1 g
Sodio
475.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative