Spiralized Skirt Steak Salad
TM6

Spiralized Skirt Steak Salad

3.5 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
  • 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
  • 2 oz hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 5 oz fresh baby spinach

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Proteine
30 g
Carboidrati
36.3 g
Grassi
43.7 g
Grassi saturi
10.8 g
Fibre
8.4 g
Sodio
647.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative