Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Shrimp and Potato Boil
TM6 TM5

Shrimp and Potato Boil

4.8 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 8 oz yellow onions, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra, chopped, to garnish
  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces
  • ½ oz vegetable oil
  • 10 oz Andouille sausage, cut into pieces (1 in.)
  • 1 tsp paprika
  • 8 oz baby red potatoes, cut into pieces (1 in.)
  • 18 oz seafood stock
  • 2 tsp lemon juice
  • 1 tsp oregano
  • 1 tsp thyme
  • ½ tsp chili flakes
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 ear of corn, cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)
  • 14 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • crusty bread, to serve
  • 1 lemon, cut into wedges

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1394.1 kJ / 333.2 kcal
Proteine
18.5 g
Carboidrati
17.5 g
Grassi
21.4 g
Grassi saturi
7.8 g
Fibre
2.5 g
Sodio
1277.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative