Warm Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 can artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
  • 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 115 g mozzarella, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 15 g shallots, halved
  • 30 g olive oil
  • 285 g spinach leaves, frozen, defrosted and drained (see Tip)
  • 225 g cream cheese, softened
  • 85 g sour cream, any type
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp pepper sauce, type Tabasco

Valori nutritivi
per 30 g
Calorie
264 kJ / 63.1 kcal
Proteine
2.9 g
Carboidrati
1.9 g
Grassi
5.1 g
Grassi saturi
2.6 g
Fibre
0.7 g
Sodio
122.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative