Dispositivi & accessori
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Prep. 15min
Totale 25min
30 stuks
Ingredienti
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
2.3 g
Calorie
461 kJ /
111 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1.4 g
Carboidrati
9.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Desserts
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Soefganiots
2h
Matzeballen
Nessuna valutazione
Curry-wortelbrood
1h 5min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Basis brooddeeg
5min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Dadel- en Haverdrank
20min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Snel brood
50min
Express Aardbeien Dessert
5min