Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Strawberry Milkshake
5min
Green Smoothie
10min
Mayonnaise
5min
Lemonade
5min
Blackberry Port Granita
6h 30min
Fennel Digestive
10min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vampire Juice
20min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Fruit Smoothie
5min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Mango Lassi
10min