Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Cereal and Fruit Purée
20min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Crêpes
1h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Yogurt Dressing
5min
Checkerboard Sablés
2h 30min