Dispositivi & accessori
Vegan kaas dip
Prep. 15min
Totale 40min
8 porties
Ingredienti
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
480.2 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
412.8 kJ /
98.7 kcal
Grassi
3.5 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
14.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan kaas
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nessuna valutazione
Pizza-Burrata
1h 40min
Vegan boter
Nessuna valutazione
Lookbrood met vegan kaas
Nessuna valutazione
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Paastuin
Nessuna valutazione
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Glutenvrije bloem
Nessuna valutazione
Taart met peer en brie
1h 10min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min