Dispositivi & accessori
Amandelbretzels
Prep. 20min
Totale 50min
8 stuks
Ingredienti
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
6.9 g
Calorie
1264 kJ /
303 kcal
Grassi
18 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Peren op Sinaasappelsiroop
Nessuna valutazione
Crème pâtissière
15min
Spek en fontina gerolde pizza
Nessuna valutazione
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kipfricassee
Nessuna valutazione
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Wit Brood
Nessuna valutazione
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Banketbakkersroom
15min