Dispositivi & accessori
Paashaas macarons
Prep. 30min
Totale 48h
40 stuks
Ingredienti
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
1.6 g
Calorie
408.7 kJ /
97.8 kcal
Grassi
4.8 g
Fibre
0.6 g
Carboidrati
11.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Mini kerstboompjes
45min
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Zalmtartaar
10min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Dracula bloed
Nessuna valutazione
Abrikozenlikeur
30min
Chocolade toffee cake
2h
Kerstman macarons
3h 20min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min