Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
o 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Proteine
- 32 g
- Carboidrati
- 115 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 1044.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Chai Şurubu
Nessuna valutazione
Ballı Armutlu Salata Sosu
Nessuna valutazione
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Nessuna valutazione
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Peynirli Karides Tava
35 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min