Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
o 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Proteine
- 83.3 g
- Carboidrati
- 40.1 g
- Grassi
- 130.8 g
- Grassi saturi
- 68.1 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 1515.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéed Prawns
15min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Roasted Garlic
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min