
Dispositivi & accessori
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Prep. 20min
Totale 15h 35min
8 portions
Ingredienti
Cashew Cream
-
cashew nuts300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
probiotic capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
black pepper, freshly ground to taste and garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
baby watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
530.2 kcal /
2218.2 kJ
Proteine
7.8 g
Grassi
50 g
Carboidrati
18.3 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
22 g
Sodio
99.8 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
10min
1h 20min
40min
Nessuna valutazione
15min
55min
3h 25min
55min
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
10min