Dispositivi & accessori
Gegrilde octopus met aardappelen
Prep. 10min
Totale 2h 45min
4 porties
Ingredienti
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1401.1 mg
Proteine
53.3 g
Calorie
1950 kJ /
466.1 kcal
Grassi
14.6 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
2.2 g
Carboidrati
28.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Comfort Food
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Nasi Goreng
40min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Kreplach
55min
Franse brunch
Nessuna valutazione
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
Vegetarisch Medaillons
Nessuna valutazione
Caipirinha van mango
5min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min