Dispositivi & accessori
Rode ogen gevulde eieren
Prep. 15min
Totale 40min
12 stuks
Ingredienti
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
141.1 mg
Proteine
2.8 g
Calorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Grassi
4.7 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
0.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Halloween
11 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Volkoren pitabrood
Nessuna valutazione
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
Yoghurt met chocolade
12h 25min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nessuna valutazione
Couscous met lam en groenten
50min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min