Dispositivi & accessori
Zucchini and Bacon Risotto
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1292 mg
Proteine
10 g
Calorie
2284 kJ /
546 kcal
Grassi
36 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
18 g
Carboidrati
44 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Daily & Creative
30 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Potato Curry Soup
35 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Strawberry Caipiroska
10 min
Grisons Barley Soup
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Lemon Risotto
30 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Loaded Potato Soup
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min