Versioni compatibili
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (opzionale)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 9 g
- Fibre
- 12.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Karides Sote
10min
Rozbif
5h 30min
Vegan Toz Parmesan
10min
Kremalı Viski Likörü
15min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Nessuna valutazione
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 Std. 25 Min