Dispositivi & accessori
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Prep. 20min
Totale 4h
12 slices
Ingredienti
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
339.9 mg
Proteine
8.4 g
Calorie
1098 kJ /
262.4 kcal
Grassi
12.2 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
32 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza Pizzazz
7 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Layered Mexican Dip
25 min
Sun-dried Tomato Butter
10 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Pear Apricot Roses
1 godz.
Banana Liqueur Pudding
6 godz.
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Brown Sugar Date Muffins
1 godz. 15 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min