Versioni compatibili
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(opzionale)
o 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (opzionale) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Proteine
- 2.2 g
- Carboidrati
- 3.7 g
- Grassi
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tavuk Eti Suyu
Nessuna valutazione
Buharda pişmiş bezelye
20 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Nessuna valutazione
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min