Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Proteine
- 15 g
- Carboidrati
- 26.9 g
- Grassi
- 16.9 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 337.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Spaghetti met tonijn
40min
Snelle kaassoufflés
45min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 phút
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Tomatenmannetjes
Nessuna valutazione
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min