Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 gramů čerstvého kopru, dle chuti
- 900 gramů vody
-
1
kostku zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
o 1 vrchovatou čajovou lžičku dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 200 gramů brambora, na kousky (cca 2 cm)
- 250 gramů smetany
- 20 gramů hladké mouky
- 1 vejce
- 1 čajovou lžičku soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička octa (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 667 kJ / 159 kcal
- Proteine
- 4.8 g
- Carboidrati
- 14.7 g
- Grassi
- 9.1 g
- Fibre
- 0.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kedlubnová polévka
35 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Frankfurtská polévka
30 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Chlebová polévka
25 min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Koprová omáčka
20 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min