Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů dlouhozrnné rýže, např. basmati
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 l vody)
o 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 60 gramů bílého vína
- 200 gramů smetany
- sůl, dle chuti
- pepř, čerstvě umletý, dle chuti
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1095 kJ / 261 kcal
- Proteine
- 13.6 g
- Carboidrati
- 6.2 g
- Grassi
- 19.6 g
- Fibre
- 0.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chlebová pivní polévka
30min
Tvarůžkové kuličky
25min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Badyánový likér
Nessuna valutazione
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Krémová polévka z rukoly
30min
Žampiony v octu
Nessuna valutazione