Dispositivi & accessori
Vegan Tangzhong Bread
Prep. 20min
Totale 3h 5min
12 slices
Ingredienti
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
137 mg
Proteine
5 g
Calorie
937 kJ /
224 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply PreClean
5 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sesame Crème
10min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Hakka Yam Abacus
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Homemade Soy Milk
35min
Brown Rice Congee
30min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Wholemeal Mantou
1h