Dispositivi & accessori
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Prep. 20min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
8 oz mozzarella pearls, drainedmozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
25 g
Calorie
3297 kJ /
788 kcal
Grassi
48 g
Fibre
5 g
Carboidrati
64 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Father's Day Favorites
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Chicken Noodle Soup
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Pasta Primavera
50min
Fettuccine Alfredo
40min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Green Chili Deviled Eggs
40min