Berries and Cream Layer Cake
TM6 TM5

Berries and Cream Layer Cake

4.7 (33 valutazioni )

Ingredienti

Sponge Cakes

  • 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 8 medium eggs
  • 250 g caster sugar
  • 250 g self-raising flour
  • 2 pinches fine sea salt

Filling and Topping

  • 600 g cream, min. 30% fat, chilled (whipping or double)
  • 200 g fresh strawberries
  • 10 g caster sugar
  • 120 g fresh raspberries
  • 1 Tbsp icing sugar, for dusting

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1753 kJ / 419 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
42 g
Grassi
23 g
Fibre
2.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative