Dispositivi & accessori
Risotto bolognese
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
24 g
Calorie
2241 kJ /
535 kcal
Grassi
25 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
53 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Quick Easy Dinners
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Sausage and pea risotto
30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Baked chicken pizzaiola
55min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Apricot chicken risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min