Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
o 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Proteine
- 5.45 g
- Carboidrati
- 32.15 g
- Grassi
- 12.83 g
- Fibre
- 4.63 g
Nelle collection
Ricette alternative
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kedlubnová polévka
35min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Fazolková polévka
35min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Rybí polévka s pórkem
35min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min