Dispositivi & accessori
Salsa Verde
Prep. 10min
Totale 10min
175 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 25 g
Proteine
1.4 g
Calorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Grassi
15 g
Carboidrati
0.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Add Some Sauce!
11 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tartare Sauce
10min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Béarnaise Sauce
20min
Profiteroles
2h 15min
Almond Tuiles
1h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Hollandaise Sauce
15min
Asian Vinaigrette
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Honey and Blood Orange Cake
2h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Chimichurri
5min