Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
TM31 TM5 TM6

Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 4 skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 8 cm long)
  • 2 sprigs fresh thyme (approx. 8 cm long)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 220 g quinoa
  • 500 g seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)
  • 100 g basil pesto, to serve
  • lemon wedges, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3130.3 kJ / 748.2 kcal
Proteine
43.4 g
Carboidrati
48.6 g
Grassi
41.4 g
Grassi saturi
7.3 g
Fibre
8 g
Sodio
405.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r909711