Dispositivi & accessori
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Prep. 30min
Totale 10h
16 portie
Ingredienti
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
163 mg
Proteine
11.5 g
Calorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Grassi
28 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
15.5 g
Carboidrati
47.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Chocolade-Fudgecake
Nessuna valutazione
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Brioche
5h
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nessuna valutazione
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Garnaalkroketten
Nessuna valutazione