Dispositivi & accessori
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Prep. 10min
Totale 10min
2 kopper
Ingredienti
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (opzionale)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 2 kopper
Sodio
806 mg
Proteine
34 g
Calorie
6730 kJ /
1609 kcal
Grassi
147 g
Fibre
12 g
Grassi saturi
23 g
Carboidrati
47 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Maveglæde!
5 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Den ultimative barbecue sauce
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione