Dispositivi & accessori
Den ultimative barbecue sauce
Prep. 10min
Totale 2h
600 g
Ingredienti
-
800 g hakkede tomater, dåse, plus 250 g varmt vandflåede tomater plus 250 g varmt vand500 g
-
løg kvarte70 g
-
demerara sukker100 g
-
malteddike200 g
-
tomatpure1 spsk
-
sirup3 spsk
-
worcestershire sauce1 spsk
-
soyasauce1 spsk
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
chilipulver½ tsk
-
salt½ tsk
-
dijonsennep1 tsk
-
fed hvidløg2
-
muskatnød, hel½
-
nellike4
-
stjerneanis2
-
2 laurbærblad, frisktlaurbærblad, tørret2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 50 g
Sodio
211 mg
Proteine
1 g
Calorie
309 kJ /
74 kcal
Grassi
0.2 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
17 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Grillmester
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione
Yoghurt dressing
Nessuna valutazione
Karrydressing med appelsin
Nessuna valutazione
Sennepsdressing med balsamico
Nessuna valutazione