Dispositivi & accessori
Bagt gulerods dip
Prep. 15min
Totale 1h
600 g
Ingredienti
-
gulerod i mindre stykker400 g
-
honning30 g
-
olivenolie30 g
-
appelsin skal og saft1
-
fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker1
-
kommenfrø½ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
sød paprika2 tsk
-
havsalt, flager1 - 1 ½ tsk
-
tahin60 g
-
græsk yoghurt80 g
-
vand100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 600 g
Sodio
2778 mg
Proteine
24 g
Calorie
4390 kJ /
1049 kcal
Grassi
64 g
Fibre
25 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
110 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Dips II
34 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Den ultimative barbecue sauce
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione