Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nessuna valutazione
Neapolitan Pizza
Nessuna valutazione
Two Pound Apple Pie
Nessuna valutazione
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Crème Caramel
3h 50min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nessuna valutazione
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min