Dispositivi & accessori
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
Prep. 10min
Totale 1h 10min
650 g
Ingredienti
-
1000 g wody
-
650 - 1200 g czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
81.3 mg
Proteine
1.6 g
Calorie
179.9 kJ /
43 kcal
Grassi
0.2 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
9.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 ricette
Polonia
Polonia
Ti potrebbe interessare anche...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min