Dispositivi & accessori
Kartoffel- og sellerigratin
Prep. 15min
Totale 1h 10min
6 portioner
Ingredienti
-
Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
fed hvidløg1
-
timian, frisk kun blade1 kvist
-
mælk100 g
-
piskefløde200 g
-
muskatnød, stødt3 knivspids
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt3 knivspids
-
knoldselleri skåret i stykker (3-4 cm)650 g
-
vand500 g
-
kartofler, melede (fx Maris Piper, King Edward), i tern (2 cm)650 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
382 mg
Proteine
7.2 g
Calorie
1212 kJ /
290 kcal
Grassi
16 g
Fibre
4.5 g
Grassi saturi
9.7 g
Carboidrati
31 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Grøn bevidsthed
24 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cremede champignoner
Nessuna valutazione
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Falafel-vafler
Nessuna valutazione
Ris salat med grøntsager
Nessuna valutazione
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nessuna valutazione
Bulgurhvede
Nessuna valutazione
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nessuna valutazione
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nessuna valutazione
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nessuna valutazione
Pimento dip
Nessuna valutazione