Dispositivi & accessori
Passion Fruit Tart with Meringue
Prep. 25min
Totale 5h 10min
8 portions
Ingredienti
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
289.9 mg
Proteine
16.3 g
Calorie
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Grassi
26.3 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
13.9 g
Carboidrati
99 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hawaiian Delights
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Tiramisu
5h 20min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Apple Tart
Nessuna valutazione
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Scalloped Potatoes
2h 30min
Béchamel Sauce
15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min