Dispositivi & accessori
Kernerig bruschetta med tomatsauce af rå tomater
Prep. 20min
Totale 2h 40min
20 skiver
Ingredienti
Bruschettabrød
-
vand260 g
-
gær smuldret20 g
-
10 g farinhonning10 g
-
fuldkornsmel med kerner350 g
-
hvedemel150 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
salt½ teske
Rå tomatsauce
-
tomat skåret i mindre stykker200 g
-
basilikumblade5
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
oregano, tørret½ teske
-
salt¼ teske
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 skive
Sodio
80 mg
Proteine
3.2 g
Calorie
498.8 kJ /
119.2 kcal
Grassi
4.1 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
18.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sommerlige retter
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Porre- og skinketærte
Nessuna valutazione
Cheesecake med woodruffsirup
Nessuna valutazione
Proteinkiks med frø og kerner
Nessuna valutazione
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Pizzahorn
Nessuna valutazione
Blomsterboller
Nessuna valutazione
Ciabatta
Nessuna valutazione
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nessuna valutazione
Lasagneruller med spinat
Nessuna valutazione
Salte aperitifstjerner
Nessuna valutazione
Mini franskbrød med blommefyld
Nessuna valutazione
Juletræscanapeer
Nessuna valutazione