Versioni compatibili
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(opzionale)
o 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (opzionale) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Proteine
- 2.2 g
- Carboidrati
- 3.7 g
- Grassi
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Buharda pişmiş bezelye
20 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1u. 5min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Nessuna valutazione
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Nessuna valutazione
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40min