Dispositivi & accessori
Rissallad med grönsaker
Prep. 20min
Totale 45min
4 portioner
Ingredienti
Rissallad
-
färsk koriander endast bladen1 msk
-
färsk bladpersilja endast bladen1 msk
-
lök i kvartar100 g
-
röd paprika i kvartar100 g
-
vatten600 g
-
ris120 g
-
squash tärnad (1 cm)100 g
-
aubergine tärnad (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olivolja60 g
-
saft av citron20 g
-
vitlöksklyfta1
-
rödvinsvinäger1 msk
-
dijonsenap1 tsk
-
honung1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2.3 g
Calorie
848 kJ /
203 kcal
Grassi
15.6 g
Carboidrati
13.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Barbecue
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Blomkålsmos
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Stekt sparris
Nessuna valutazione
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nessuna valutazione
Fänkålssallad
Nessuna valutazione
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nessuna valutazione
Kashmiri-ris
Nessuna valutazione
Naanbröd med lök och kummin
Nessuna valutazione
Potatis- och rotsellerigratäng
Nessuna valutazione
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nessuna valutazione
Miso-aubergine (sous-vide)
Nessuna valutazione
Janssons Frestelse
1h 40min