
Dispositivi & accessori
Sourdough Starter Discard Scones
Prep. 15min
Totale 30min
8 pieces
Ingredienti
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen, plus extra to serve2 ½ oz
-
raisins1 ½ oz
-
unsalted pistachios1 ½ oz
-
sourdough starter discard (unfed), room temperature9 ½ oz
-
heavy whipping cream plus extra to brush4 oz
-
turbinado sugar to sprinkle
-
fresh mixed berries to serve
-
jam to serve
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
342 kcal /
1431 kJ
Proteine
7 g
Grassi
15 g
Carboidrati
45 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
8 g
Sodio
290 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Sourdough Baking - with Starter Discard
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti