Dispositivi & accessori
Hvit saus (Béchamel)
Prep. 10min
Totale 15min
580 gram
Ingredienti
-
smør40 g
-
hvetemel40 g
-
melk500 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt2 klyper
-
muskatnøtt, malt (opzionale)2 klyper
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 580 gram
Proteine
21 g
Calorie
3203 kJ /
766 kcal
Grassi
52 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
53 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Min Kokebok
158 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nessuna valutazione
Bønnedip med soltørket tomat
Nessuna valutazione
Kremet saus med sopp og hvitvin
Nessuna valutazione
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nessuna valutazione
Kewpie-majones
Nessuna valutazione
Obatzter (ostepålegg)
Nessuna valutazione
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nessuna valutazione
BBQ-saus
Nessuna valutazione
Enkel urtesaus
Nessuna valutazione
Glutenfri brødsaus
Nessuna valutazione