Lemon Rosemary Chicken and Rice
TM6 TM5

Lemon Rosemary Chicken and Rice

4.3 (728 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ⅛ tsp ground turmeric
  • 24 oz chicken stock
  • 1 oz lemon juice
  • ½ oz honey
  • 6 oz long-grain white rice
  • 1 lemon, sliced (¼ in. rounds)
  • 4 chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
  • chopped parsley, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2374.2 kJ / 567.5 kcal
Proteine
36 g
Carboidrati
51.2 g
Grassi
25 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
1.4 g
Sodio
915.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative