Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
o 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Špenátová polévka s vejci
35min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Krémová zeleninová polévka
35min
Polévka zelená cuketová
30 min
Pórkový krém
40 Min
Hrachová krémová polévka
25 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Krémová květáková polévka
30 min